BREVIARI

Campanyes i esperits

Centelles. Aquest cap de setmana toca el torn al grup de joves Baobab, de participar en la missa del dissabte al vespre. Ens toca un cop al mes i cada cop hi ha alguna sorpresa en forma de moral o aportació artística. Demà serà una cosa petita, però molt portable. També s’han preparat unes frases moralitzant que es podran llegir, penjades als pilars de l’esglèsia.  Les Misses van molt bé per revisar actituds morals, la relació amb l’Etern i compartir uns moments amb la comunitat.

El mateix dissabte, a les 7, ala sala de baix de la Violeta, hi ha la presentació de la 3ª cursa urbana a favor del Sàhara. Hi haurà, dintre d’aquest acte, una xerrada sobre celiaquia al primer i al tercer món, a càrrec de Queralt Aguilà, dietista nutricionista del CAP de Centelles. Ja podem començar a preparar el kilo de menjar per celíacs. Però per donar-ho a la primavera, crec: potser es podrien concentrar més materials amb tot aquest temps que hi ha.
Qui també prepara campanya de recollida és Càrites pel Banc dels Aliments (final de mes).
Diumenge al matí hi ha una de les caminades tant maques que organitza mensualment l’Albert Prat. Aquest cop es va per la zona del Mas Blanc. Ens ensenyarà l’ubicació d’uns teixos. I també es faran lectures de poesia de Màrius Torres. Potser també caurà algun vers de Martí Pol o Espriu, que estan d’efemèrida.
Diumenge també és dia de presentacions: a les 12 del migdia, Lluís Solà presentarà la Mostra de Teatre d’Osona, que es celebra el cap de setmana següent als teatres del poble. A la mateixa Capella es pot continuar veient l’exposició de Sarrate dedicada a Espriu. Al Marçó hi ha la mostra documental sobre la Nova Cançó, amb fotografies de Pep Puvill.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: