BREVERIA

Teatre tot el dia

Centelles. Aquest divendres s’estrena oficialment l’obra que Montse Albà i les quaranta dones han preparat per la Mostra de Teatre d’Osona i dedicada a la figura de l’Espriu. Avui a les 10 i diumenge a les 7 es podrà veure aquest treball que desperta interès: una direcció capaç, un muntatge que amplia les capacitats del text original. “La Tereseta que baixa l’escaleta” és un text molt breu. 
A.M.- ARXIU
Màscares de l’expo de Sarrate a la Capella
Tant al dissabte com el diumenge hi haurà altres mostres teatrals. Demà destaca un matx d’improvisació teatral. També es faran master class de teatre musical, teatre per la quitxalla. Com és que a la pàgina web de l’Ajuntament no hi ha penjat el cartell amb la informació? Heu de consultar la resta del programa a l’agenda, petita i humil, de la mateixa web o al facebook del Pierrot. 
No sabem d’altres fets, a part de la visita del Bisbe a l’església, per confirmar un grup de nanos. Serà dissabte a les vuit del vespre. El diumenge al migdia hi haurà una visita comentada a l’exposició sobre la Nova Cançó del Marçó Vell. El mateix diumenge sí que s’acaba l’exposició del Sarrate, a la Capella de Jesús, dedicada a l’Espriu. Suposo que després ja deuran preparar pessebres. Per cert, també es deu haver de preparar l’obra cara la Mostra d’Artistes Locals, no? Qualsevol dia convocaran.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: