SKETCHCRAWL

Dissabte de dibuix urbà 
amb els de Vic

Dibuix propi
Una de les aules reformades del Seminari de VicCentelles. Dissabte passat es va celebrar una nova edició dels sketchcrawl que es celebren cada trimestre a diverses ciutats del món. Barcelona hi va ser i Vic també. I aquest cop al mateix temps. Per tant un servidor va haver de triar: o anar amb els vells coneguts de la capital o conèixer millor els companys de l’altra capital, la de la comarca. Vaig triar aquesta segona. I per tant el dissabte a quarts de 10 era ja aparcat a prop del pont romà d’Ausa. Això convidava a fer una caminadeta, travessant el Mèder, passant per davant el Temple Romà, resseguir els carrers del centre, baixar pel carrer de l’Occità fins al Passeig i seguir cap al carrer Manlleu, fins a l’avinguda Camprodon. El punt de trobada era al bar el Garbi, just davant de l’Aliança i també del nostre objectiu del dia: el Seminari. 

Un bon grup de persones es va anar concentrant en el local, fins al punt que vam desbordar les previsions de culleretes del bar, per un dissabte qualsevol. Érem bastants dibuixants urbans. Alguns avançats, d’altres temptejaven per primer cop el terreny. 

Encaminant ja cap al Seminari, vam començar a estudiar el panorama i sobretot a notar el fred intens. Els fotògrafs que ens acompanyaven ens van indicar que ens volien fotografiar a tots a unes escales del jardí-aparcament del Seminari. Ho vam fer, primer rient lluïsos, després amb els quaderns, tal i com era casi millor. 
L’aspecte de fora del seminari és bastant imponent, però a mi el fred em feia nosa i vaig seguir els companys cap a dintre. I de fet m’hi vaig quedar i vaig anar cercant motius per dibuixar i estar a dintre. Va ser la manera de conèixer l’edifici i la seva vida social.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: