EXTRA: VÍDEO DEL CARNESTOLTES

El Carnestoltes de Centelles 

en 24 minuts

Centelles. Després d’uns dies d’incertesa i davant la prespectiva de renovar les eines informàtiques, he provat d’editar aquest vídeo amb el pc antic que està a punt de defallir. La cosa ha funcionat bé i aquí teniu el reportage d’Aleix Art dedicat al carnestoltes de Centelles, celebrat el passat dissabte, 22 de febrer. Obra el vídeo unes paraules de la regidora Neus Verdaguer, fent una valoració en prospectiva del que s’havia de veure.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: