SKETCHCRAWL A SANT VICENÇ DE TORELLÓ

Vall del Ges endins

Foto: Ramon Xuriach

Grup de dibuixants  immortalitzant l’entorn  en els seus quaderns

Sant Vicenç de Torelló/ Centelles. Quina comarca més bonica que tenim! Dissabte al matí feia  molt bon dia. Sant Vicenç de Torelló és com un balcó sobre la Vall del Ges: camps i arbredes a una banda i el teló de Bellmunt a l’esquena. I aquest verd tant primeveral dominant l’ambient i el blau del cel. Potser amb l’excusa del dibuix urbà acabarem anant a més llocs osonencs. El cas és que sembla que el grup  d’Sketchcrawl de Vic vol sortir de la ciutat. I a Sant Vicenç de Torelló hi ha la  Bernadet Fontseré que vol aportar un grup  local de dibuix urbà. La seva idea és oferir el seu racó com un lloc més per conèixer llapis en mà i també  per estimular als veïns de la Vall del Ges  a participar de disfrutar dibuixant pels carrers.   
R. X.
En Pere Relats en acció
El bateig del grup de Sant Vicenç va ser aquest dissabte. Fa quinze dies es va celebrar una trobada internacional de  dibuix urbà. Però a Vic era Dissabte de la Vetlla. Per tant es va decidir fer-ho  més tard i es va convenir  de fer la trobada vigatana a Sant Vicenç de Torelló,  per donar suport al nou grup i també per “sortir a fora”.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: