EXTRA: ENTREVISTA ALS BONOBOS

“Qui fa coses, anima a que n’hi passin més”

Centelles. Dimarts passat ens vam reunir amb tres integrants dels Bonobos -Jordi Ginesta, Irma i Pau-, per poder-los entrevistar arrel del seu primer i nou treball discogràfic, Animalanima. La caixa sorpresaa la van obrir el passat abril al Pasternak de Vic. Aquest passat dissabte tornaven a ser a la ciutat dels Sants. Ara comencen la tanda de bolos que els ha de portar per pobles de tot Catalunya. A Barcelona, tres cops. L’entrevista, en un ambient alegre i divertit, va anar bé per poder situar-los en la seva nova etapa i revisar la seva filosofia creativa. O el que n’anavem denominant “paisatge sonor”. Escoltant el cd o amb el llapis USB connectat a la ràdio del cotxe, hom se n’adona de que tenen un llenguatge propi i que disfruten d’una etapa de bons feelings. Valorem tot això en aquesta vídeo-entrevista, feta al Tapa Tapa de Centelles.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: