LA RATAFIA MÉS CULTURAL AL SUSHI

Suma d’iniciatives

Centelles. Una convo al Facebook proposava fer una concentració davant el nostre ajuntament, per protestar per si de cas no hi ha referèndum per decidir si volem reis o no. Realment ens hem de preocupar per aquesta votació si la nostra ment està en que som un altre país?  Primer que ens deixin votar el 9N i després ja en parlarem.
Avui puc parlar amb propietat d’un nou projecte de suport cultural que ens hem inventat i presentem el proper 7 de juny al restaurant Sushi Osona. Tot ve de que volem que es presenti a Centelles un pastís de ratafia molt bo que fan al restaurant el Café del Centre de Caldes de Montbui. La fórmula que hem trobat per presentar-lo és introduir-lo dintre un sopar, on serà presentat com es mereix,  pels seus creadors i ànimes del centre calderí, que també és un nucli cultural.  Entorn a aquestes postres, que volgudament volíem relacionar amb les fires gastronòmiques del nostre poble, hem vist que podíem posar l’accent amb destacar coses que passen o que es preparen.  En el blog Aleix Art, intento fer això en la secció Salonet. Per això hem programat una macedònia de propostes culturals, en viu. Assentats a la taula, en el transcurs d’un deliciós sopar que prepararà l’Esther Cortiella, es presentaran fins a cinc propostes culturals: la revista de lectures “Tast” (veure Salonet), el llibre premiat i publicat de l’Anna Oliveras, l’exposició que Jordi Sarrate prepara entorn a Vinyoli amb tots els actes performatius que l’acompanyen.  Un servidor també podrá parlar de l’exposició Col·lectiva Aleix Art 14, que ja s’està apropant. L’Esther, o la seva companya Chris, també ens parlarà de la seva cuina i també d’un sopar-espectacle que preparen fer al Mas Cerdà, el pròxim 1 d’agost. Al sopar serà bo venir-hi amb l’agenda per apuntar-se els actes amb els que s’enriquirà l’oferta cultural. Evidentment, la proximitat de comensals i presentadors culturals, permetrà que hi hagi preguntes i diàleg. La idea és oferir les presentacions, al començament, entre plat i plat i a les postres. El Sushi és un lloc petit, però vint persones hi caben.
Aleix Art
Aquest diumenge va acabar l’exposició dels adults de l’EPA,
de pintura i ceràmica. Les exposicions a la Capella o obren tard
o duren poc. No gaire diferent al Marçó. Fan exposicions per
ensenyar-les o per les musaranyes?
El Sopar gastronòmic i cultural es fa aprofitant el cap de setmana de la fira de la ratafia. Això vol dir que al passeig hi hauran parades i que als locals de costum hi hauran tallers i activitats. Però  també arriben altres propostes, que apretarant l’agenda: a les 7, s’inaugura l’expo de’n Musach al Marçó. A les 8 hi ha la Missa jove amb la col·laboració del grup Baobab. Diumenge és el dia que de la capta dels del Càncer, que repartirant “banderetes” adhesives, amb les guardioles cilíndriques.     

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: