FINESTRES

Noèlia Marin explora Centelles

Centelles. Aquest dissabte, 5 de juliol, vam canviar les obres de les Finestres d’El Trabuc. Hi hem tingut les ceràmiques de l’Olive Pur i ara hi tenim les fotografíes de la Noèlia Marín. Ambdues recent adoptades a la vila centellenca. La Noèlia viu a la Plaça Major, prové de Vilassar de Mar, és fotògrafa professional. El que realment li agrada és la fotografia d’autor: quan pot viatge o passeja càmera en mà. A la Festa del Pi, va guanyar un segon premi al concurs d’enguany. Ara ens redescobreix racons amagats del nostre poble, que  per ella són nous. Els mira per primera vegada. A la Noèlia li agrada que surti alguna  persona, en trànsit, present a la captura, que ajuda a entendre la dimensió de l’espai.
La Noèlia també ha viatjat a la India, a París. Això és com la punta de l’iceberg. Es podrà veure a aquestes finestres de la cafeteria del Carrer Socors, fins a mitjans d’agost.


La protagonista de les Finestres d’aques mes ens ha enviat  un text propi que ens parla del seu treball i se’ns presenta una mica més. Aviat trobareu el mateix material imprés en paper en el butlletí especial  que trobareu al Trabuc mateix.  Podeu aprofitar  per fer-hi un te o provar els famosos croissants de xocolata. 


CARRERS DE CENTELLES
Noèlia Marín. Des que vaig venir a viure a Centelles el 2013 la seva màgia i la seva gent em va captivar. És per això que a principis del 2014 vaig començar aquest nou projecte, i que avui dia segueixo ampliant, fotografiant les seves festivitats i llocs que encara estic descobrint.

L’exposició que es presenta fins el 15 d’agost al Bar el Trabuc  a la plaça Major és una petita col·lecció de 9 imatges en sèpia, il·lustrant un recorregut pels diferents carrers de Centelles, situats al centre de la vila. El Portal, el Carrer de Sant Cristòfol, Carrer de Santa Anna, call de les Puces. Un passeig on la gent passen a ser protagonistes, formant part de la imatge, i on la perspectiva lineal juga un gran paper donant-li profunditat a les fotografies. En aquesta selecció també he inclòs alguns llocs d’interès històric, Mas Vinyoles, Molí de l’estrada, Cercle de les bruixes: a través del moviment creat amb la càmera represento el misteri i la màgia d’un dels punts místics de Centelles i mostrant amb nitidesa la seva disposició circular.

Més informació:
http://cronicadecentelles.blogspot.com.es/2014/03/fitxem-artistes.html

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: