COSES QUE PASSEN

Nous paons


Centelles. Heu vist aquests dies als fillets dels paons reals? Crec que n’hi ha quatre.  A veure si demà els puc comptar bé. Avui estava més per veure si es comportaven al carrer. Es veu que la seva mare, que és qui els vigila, els hi està ensenyant l’hàbitat. Ja tenen nom els pares? Ja que s’han establert, potser els hi podríem posar un nom i així seran encara més centellencs. El que sí feria també és veure com estan de salut els petits. Esbrinar si són nous mascles o femelles. Com s’ho faran per passar de família a tribu? Es poden unir entre ells?
Hi ha coses que no es fan prou bé i a vegades volen més atenció. La setmana passada vam acabar la Festa Major i ja vaig fer una espècia de raport, que ja és subjectiu i parcial perquè no parla de tot. Però tampoc parlava de fetes notables com la Tombola de Mans Unides. Un cop més l’equip de voluntaris ocupava un local cèntric ,aquest cop l’antic Zaragozà-Barclays, al rovell de la Festa Major, per canviar regals per ajudes als necessitats. Empreses, botigues i particulars havien ofert els seus productes, generosament per ser repartits a canvi del número. La tombola sempre toca, a canvi d’una petita col·laboració, que en el cas de la de Mans Unides es convertirà en ajuda en el Tercer Món. Segons ens informen els organitzadors de l’activitat solidària, enguany s’han recollit 5.025 Euros, que aniran destinats a finançar dos projectes a l’Índia: programa de formació de joves tribals i un programa de salut integral. 

La Tombola és un signe de la implicació de la comunitat. Un altre s’ha produït aquesta tarda, quan els nens i  nenes del grup Baobab, han anat a visitar els avis de la Residència. Una estona per compartir humor, jocs, cants i records. La Pilar Acin ens confirma que ha anat bé. Dijous, dia 11, Diada Nacional, hi ha missa matinal, a les 9, a Sant Antoni. Després esmorzar amb coca i xocolata. Cal portar la tassa.

Notícia d’última hora: ja tenim data confirmada per la tercera Col·lectiva Aleix Art: del 25 de juliol al 16 d’agost de 2015.  Aviat començarà la reclutació dels artistes. Hi ha una tria de quinze. Ja se que n’hi haurà un que costarà convence’l, però  cal intentar-ho. Ara ja serà la tercera exposició. També tinc tema i títol: “Ecologia humana”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: