QUADERN DELS MIQUELETS

Passeig vuitcentista per Moià

Dibuixos de la visita amb els Miquelets per Moià, en el
nou quadern de butxaca.
Moià/ Centelles. Diumenge hi havia cita Miquelet a Moià. De fet també hi havia cita a Gaià. Aquests dies es multipliquen les cites i el dijous també els veureu per Barcelona. Els meus papers i els llapis, no aniran a la Ciutat Comtal. Massa gent. No puc dibuixar amb tanta gent i pressió. Els quaderns els omplo més aviat a poc a poc. Un dibuix vol com a mínim 5 minuts perqué sigui alguna cosa. Això ho vaig poder practicar a Moià. Ara ja no es tracta d’esbossar i fer esquemes, sino de descriure. Narrar la vida dels soldats, amb més detall. Crec que van sortint coses positives. Ara podria ser un bon moment per començar a fer dibuixos i treballs més definitius. No se si arribaré a fer xilografies. Crec que aquí els caps-recreadors crec que m’hauran de deixar fer-ho amb el linòleum. És el medi que conec. La xilografia, vull aprendre-la. Però necessito algun guia. El linóleum és el germà petit de la xilografia. És el mateix concepte de gravat, encara que sigui un material del segle XX. 

Per seguir el text i veure els dibuixos,clica aquí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: