PLANNING 3R SKETCHCRAWL EMBRUIXAT

Ja sabem per on anirem:

Centelles. Pels que ja dibuixeu habitualment, ja sabeu que en els sketchcrawl es segueix un itinerari marcat i controlat per un temps. No és obligatori seguir el ritme maratonià. Més que tot serveix per saber on  ens trobareu a cada franja horària. Però si seguiu l’esquema al peu de la lletra i feu dibuixos més o menys ràpids, tindreu una visió més àmplia i variopinta del que és el Cau de Centelles i els carrers de la vila, aquest dia del mes de gener. Al final de tot, cada dibuixant passa els dibuixos i nosaltres els pengem a la galeria de flickr que ja funciona des de les edicions anteriors i que us adjunto a continuació. L’esquema també va a continuació (va bé imprimir-lo) i el mapa, ens servirem del mateix  que l’organització del Cau ha disposat per marcar les activitats i llocs principals.Dibuix de l’Emma Bravo del Sk de l’any passatItinerari i plànning oficial:

Mapa pren referència números vermells planol Cau de Bruixes.

9:45/ 10h.-   Trobada dibuixants davant de la capella de Jesús (mapa, punt n.5). Inici marató dibuix al mateix Passeig. Espai  urbanitzat per Manel Raspall a inicis s. XX. Hi haurà part de les parades mercat màgic. Serà moment primer contacte amb Cau, primers ambient i sensacions. Temps optim de dibuix: 50 min.
11:h:              Plaça Major (mapa, punt n.1): al matí a la Plaça Major si fan tallers infantils, tipus: escola petits diables, maquillatge, racó de les herbes. Podrem copsar ambient tranquil humà, avanç marabunda del vespre. Espai urbà flanquejat per Palau dels Comtes i altres cases nobles Centelles.
12h.:                     Carrer del Vapor. (mapa, carrer proper al n. 6) Sortirem breument del recinte del Cau, per dibuixar tros del carrer del Vapor, amb fabriques al límit ruïna enfront d’altres recuperades. Racó ideal per la vida tranquil·la de fantasmes i bruixes solitàries.
13h.:                     L’hora de la bruixa. Intentarem convidar una bruixa made in Centelles, per conèixer la seva historia i documentar-ho gràficament. Lloc a concretar.
14-16h. –           Dinar al Iturri. Restaurant (mapa, punt n.10). c/ Anselm Clavé. Menú tancat. 15€. Per 10/15 px. Amanida, carn a la brasa (buti, xai, etc), mongetes, patates. Postres, pa, vi. Inscripcions al mail: aleixmatarogarriga@gmail.com o ctlls@yahoo.com
16:30h.-               c/ Sant Joan i Socós (mapa, punt n.14 i 12):activitat del programa: gran concentració de disfresses de bruixes i bruixots.           c/ Socors: carrer comercial. Dibuix ambient de tarda. Vista de les escales del Serrat. Carrer on s’ubica la capella antiga de la Mare de Déu dels Socós.
17:30h.-               Pista. C/ Anselm Clavé (mapa, punt n.10). Activitats  del programa: Bosc de les Bruixes, concursos vestits, espectacles. Conjurs
Ja es farà fosc
19:30h.-               Plaça de l’Estació (mapa, punt n.11). Espectacle del programa.
20:30h.-               Plaça Mossén Xandri i Sagrera (mapa, punt n.2) – dibuix zona mercat màgic i “sàbat de les bruixes de l’any amb la proclamació de la bruixa del 2016”

21:30h.-               Final oficial sketchcrawl.   


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: