FINESTRES D’EL TRABUC

Nadal amb naturalitat

Centelles. L’exposició de les Finestres d’El Trabuc que ha abraçat el temps de Nadal i l’arribada del nou any mostra un conjunt d’estrelles fetes casi com si fossin aquests misteriosos objectes que a vegades s’anomenen “atrapa-somnis”. Fetes artesanalment a Centelles, inclouen robes forrades i tot tipus de detalls. Simplicitat, forma i somnis.

Per acompanyar aquesta mostra “artesanal” hem publicat un nou butlletí, que inclou un raport de l’exposició d’artistes locals que es fa fins el dia 22, al Centre d’Art El Marçó Vell.  I està precedit per un còmic, o una espècia de còmic que ha provat de fer en Tar. És com un primer exercici fet per estructurar una petita narració i també trobar una manera coherent de reproduir una obra original, a través de la fotocopiadora, sense enganyar amb les qualitats dels materials.  Tot és tinta, tant a l’origen com al final, encara que de diferents tipus.  Si fos aquarel·la quedaria molt bonic, però la reproducció seria un altre material i ja no seria única. En Taro té com aquesta mania.

Finestres núm. 22

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: