El Núvol, nou aparador d’art als Hostalets

Hostalets de Balenyà/ Centelles. A principis de tardor de l’any passat es va inaugurar “El Núvol”. És un mini aparador d’art orientat cap al

 

carrer, aprofitant un finestral de la joieria Recién Llovido d’Hostalets de Balenyà, que porta la Sílvia Valenciano.

En el seu cas d’entrada potenciarà els artistes reunits dintre el Col·lectiu d’Art de Balenyà, però no es tanca a altres creadors. La seva idea és oferir l’espai per mostrar una obra d’un dels artistes, cada tres mesos, coincidint amb el canvi d’estació. L’obra de l’artista s’acompanyarà d’una joia nova feta per Sílvia Valenciano inspirada en el treball de l’artista.

Foto del Facebook de Sílvia Valenciano. Pintura de Gemma Ariñó

 

El passat octubre va inaugurar el Núvol la pintora Gemma Ariñó, autora de peces de gran format, que pinta amb ceres i pigments que ella mateixa es prepara.

En aquest moments el mini espai està de canvis expositius i l’hi toca al miniaturista Ramon Autet.

Sílvia Valenciano és joiera. Participa activament en la vida cultural dels Hostalets. També va participar en algunes Col·lectives Aleix Art, amb joieria i escultures.

El Col·lectiu d’Art de Balenyà és un grup bastant recent, format per una quinzena d’artistes de diferents disciplines. Tot just el juny passat van fer una primera exposició col·lectiva a una antiga fusteria dels Hostalets. I a finals de l’estiu també van fer una exposició a l’aire lliure, al bosc on es feia l’Aplec de Balenyà, a l’Ajuda.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: