Aniversari del blog

Centelles. La setmana vinent el blog complirà 9 anys. Tot i que en fa quatre que ha canviat de nom i format. El 26 de març del 2011 es va estrenar com Aleix Art a blogspot. Uns anys més tard es va desdoblar amb un segon blog Crònica de Centelles. A l’estiu del 2016 ho vaig tornar a agrupar tot en el nou blog Badaluc dintre wordpress. Actualment en total s’acumulen 584 publicacions de tots els anys.

Una cosa divertida de fer i que us pot entretenir si esteu confinats és llegir articles antic. Si aneu a baix de tot del blog hi ha una pestanya que posa Arxius i dintre d’aquesta podeu seleccionar els  posts per mesos i anys anteriors.

Aquí us deixo el recull del març del 2011.

https://badalucblog.wordpress.com/2011/03/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: