Ventalls i gelats

Exposició a les Finestres d’El Trabuc

Montse Vall·llovera exposa els seus ventalls pintats

Imatge de capçalera: Montse Vall·llovera amb els seus ventalls penjats a les Finestres. Foto: Mònica Pou

Centelles. Avencem pel juny i la calor comença a apretar. No sabem ben bé si anem avançats pel canvi climàtic. El que no canvia són les solucions per superar-ho. Abans més que ara eren molt comuns els ventalls i amb un bon canell i energia fan passar un bon aire. També hi ha els gelats. I els refrescs o els tes freds.   

De totes aquestes coses  n’hi ha ara a El Trabuc. L’aparador amb els gelats de sempre i les novetats ja està al seu lloc. I a les Finestres ara hi tenim una selecció dels ventalls pintats per la Montse Vall·llovera.

Aquesta artista, actualment resident a Vic, ja havia exposat a El Trabuc fa uns anys una col·lecció de pintures dedicades a flors. Les flors són un tema recorrent  també en els ventalls i també les formes geomètriques.

Vall·llovera treballa molt i va provant terrenys nous: a través  del mòbil també ens ensenya una sèrie de miralls que ha “tunejat” amb més flors i colors.

L’exposició a les Finestres arriba un mes després de la mostra que la Montse Vall·llovera va fer al Niu del Palau on hi havia pintura i ja presentava uns quants ventalls. A allà van tenir molt èxit i pel que es veu, a El Trabuc, també agraden molt.

 Alguns ventalls van acompanyats per unes bossetes de roba que també han estat decorades. Els ventalls són de colors i estant pintats sobre la part de roba, tots originals, diferents i signats. S’estaran a les Finestres durant el  mes de juny.

Foto: Mònica Pou

Hem parlat amb el Toni del tema gelats i begudes refrescants per saber si hi ha novetats ens fa mirar la  gran carta que han penjat a fora, perquè està plena de suggeriments nous: que si el  suc de taronja amb “te matcha”, que si les smoothies, que si l’orxata “cubano”que va amb gelat de xocolata. La setmana passada va ser la fira de la ratafia. Doncs també hi ha el corresponent gelat. I continuaran servint els cafés i les pastes amb la passió de sempre. Esperem que les circumstàncies generals millorin. Ara avança la vacunació i les dades epidemiològiques són esperançadores. A veure si tenim un bon estiu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: