Quí dibuixa millor les Bruixes?

Durant el Cau de Bruixes es va convocar un concurs juvenil per pescar als talents locals de dibuix. Ja tenim guanyadors i faltava l’exposició de premiats i seleccionats. Serà a la Biblioteca

Centelles. Dos dibuixos guanyadors i sis artistes: per una banda, Isona Mañas, Pau Garrigol i Martina Albiac amb el dibuix “El carrer de les Bruixes”. Per l’altre Marçal Rodriguez, Kimberly J. i Élia López amb el dibuix “La nit embruixada”. Tots dos dibuixos i dos equips de dibuixants són els guanyadors del primer concurs juvenil del Cau de Bruixes.

Detall del dibuix “El carrer de les Bruixes”, un espai ben conegut
 

Les obres es van recollir, ja es va reunir el jurat, es van decidir els guanyadors, ells ja tenen el premi.  Però faltava fer l’exposició de les obres premiades i les seleccionades, que són tota la trentena que es van presentar.

L’exposició es podrà veure a partir del 2 de maig a la sala de baix de la Biblioteca La Cooperativa. Horari normal.

Gènesis

Les sorpreses venen en grup: vam convocar un concurs de dibuix, tema Cau de Bruixes, per localitzar els joves talents de dibuix del poble. Per conèixer-los i millorar la divulgació a través d’exposicions “individuals” a les Finestres i al Penjador.  La convocatòria prou que va funcionar: hi ha 33 dibuixos. Curiosament, els treballs, la majoria, no són obra d’un sol individu, sinó d’un equip de treball, reunits expressament i  impulsats per la complicitat d’una de les escoles del poble, d’una  professora, que es va fer seu el repte. Esperem trobar el moment per conèixer millor aquest equip docent i d’alumnes tant disposats.

Equips

Dibuix de  “La nit embruixada”, un dels premiats al concurs.
 

Entre els membres del jurat es va valorar que fer dibuixos en grup era prou difícil, pel fet de tenir de posar-se d’acord i decidir cada pas. I en general, els dibuixos són interessants. De fet els hem seleccionat tots per a l’exposició, perquè tots aporten alguna cosa.

L’escola és la del Sagrats Cors. I una atenció especial pel dibuix tenen: també ells es van encarregar de l’exposició de les dones, que es va fer al Niu, el març. Estava molt ben plantejada i hi havia, sobretot, retrats molt bons. Suposem que a les altres escoles també hi haurà una tasca similar, però de moment no ens arriba.

Fins el 27 de maig, dintre l’horari de la Cooperativa, podrem aprofundir en els dibuixos del concurs  i donar peu a conèixer el seu origen creatiu tant prometedor.

Informació extra: https://badaluc.com/sirius/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: