“Es va amb partitura perquè si no seria un desgavell”

Entrevista a Albert Guinovart, músic i compositor
Al setembre vam assistir a la presentació de la nova orquestra inclusiva de Centelles. Més que la iniciativa en sí, que ja vam entendre que era possible, em vaig fixar en si portaven o no partitures, si les llegien o anaven tocant de memòria. No entenia massa perquè les podien necessitar o no.

I vaig rumiar preguntar-ho a algú “acreditat”. Vaig pensar amb l’Albert Guinovart, que recordava d’un any a una universitat estival. Recordava que era una persona accessible, i de pas així l’hi podria demanar per altre aspectes. Gràcies a internet, al final, el mestre Guinovart ha respost les preguntes. Cliqueu aquí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: